Slaap apneu kan lastiger zijn dan je denkt

snurk2 Sweet dreamsVeel mensen weten niet precies hoe vervelend slaap apneu voor je kan zijn, sterker nog heel veel mensen die het zelf hebben weten niet eens dat ze het hebben. Tachtig procent van de mensen weet niet dat zij last hebben van apneu wat erg vervelend kan zijn voor werk en school maar ook in het dagelijks leven. Veel mensen die er last van hebben presteren slecht op school en of werk, ze hebben grote moeite met zich te concentreren en ook hebben ze klachten aan het geheugen. U kunt vast wel begrijpen dat het erg moeilijk wordt om goed te kunnen te presteren op school wanneer je de uitleg niet goed bij kunt houden en ook nog eens niet goed kunt herrinderen.

De oplossing is dichtbij

Gelukkig kun je wanneer je slaap apneu hebt geconstateerd een test doen op de site die ik hierboven heb gelinkt en dan jezelf laten

snurk1

behandelen. In veel gevallen van apneu word dit gewoon vergoed door de verzekering en dat is natuurlijk fijn omdat het anders redelijk wat kan kosten, ook is er erg veel informatie te vinden over het onderwerp mocht u geïnteresseerd zijn of bang zijn dat u er last van heeft mocht u enkele symptomen hebben. Wees er op tijd bij is mijn advies omdat je er dan zo kort mogelijk last van hebt, ook kan het snurken erg vervelend zijn voor de bed partner of mensen in de andere kamer mocht het zo erg zijn.