Tip: Nederlandse Snurkpoli

De laatste maanden waren mijn prestaties op de werkvloer erg slecht. De oorzaak hiervan was energie. Elke dag was ik verschrikkelijk moe en dat terwijl ik elke avond vroeg naar bed ging. Ikzelf had geen idee wat er met mijzelf aan de hand was. Zodoende nam ik het besluit een bloedtest af te nemen, wie weet had ik pfeiffer of iets in die richting. Maar het resultaat van de bloedtest was negatief en daar begreep ik niks van. Mijn dokter vertelde mij uiteindelijk dat het probleem snurken kon zijn. De dokter raadde het mij uiteindelijk aan eens langs de Nederlandse Snurkpoli te gaan. Deze Nederlandse Snurkpoli is gespecialiseerd op het gebied van snurkproblemen.

Ikzelf wist niet dat snurken het probleem kon zijn van weinig energie. Op aanraadde van mijn dokter ben ik uiteindelijk langs de poli gegaan!

Gebit

Goede hulp

Een aantal dagen later stond er afspraak met de poli gepland. Tijdens deze afspraak werd mij verteld dat ik moest gaan slapen bij de poli. Zo konden zij mij gaan testen op slaap apneu en dergelijke. Na geslapen te hebben bij de poli moest ik een aantal dagen wachten. Even later werd ik gebeld en ik had inderdaad last van slaap apneu. Slaap apneu is een snurk probleem waardoor ik veel energie verspil tijdens het slapen. Dit was dus de oorzaak van mijn slechte prestaties op de werkvloer. Gelukkig kon ik een gebit ophalen waarmee ik mijn slaap apneu tegen kon gaan.

Nu een aantal maanden later kan ik u vertellen dat ik weet goed presteer op de werkvloer! Heeft u last van een snurkprobleem? Bekijkt u dan snel de bovenstaande website. Vergeet niet snurken(slaap apneu) kan u uw carrière kosten!

Slaap apneu